Menü

Az „AGRO-COW” Kft. 1991. szeptember elsején alakult, magántulajdonban lévő vállalkozás. A Társaság a bihari tájegység központjában, Berettyóújfalu körzetében 2000 ha területen gazdálkodik. Mezőgazdasági alaptevékenységet folytat, kiegészítő tevékenysége nincs.

Meghatározó ágazat a szarvasmarha tenyésztés, tejtermelés. A szántóföldi növénytermesztés a szarvasmarha tenyésztés takarmány ellátását biztosítja. Elsősorban kukorica, silókukorica, lucerna, őszi búza, napraforgó, silócirok és őszi káposztarepce, új irányként néhány éve ipari  kertészttel is foglalkozik azon belül: csemegekukorica, zöldbab, zöldborsó termesztéssel foglalkozunk. Zöldtrágya vetőmag előállításunk is jelentős szerepet kap. A növénytermesztés és az állattenyésztés műszaki kiszolgálását és a betakarítást is saját erő – és munkagépek, kombájnok végzik, bérmunka  igénybevétele nem jellemző

A Társaság fejlesztési célkitűzéseiben a tehenészeti telep rekonstrukciója, a telepek műszaki színvonalának további emelése jelenlegi gépparkjának fejlesztése és a szántóföldi  növénytermesztés eszközállományának korszerűsítése szerepel, melynek megvalósítása révén kiváló minőségű árut versenyképesen kívánunk előállítani.

A társaság adatai:

KSH szám: 10596759012111309

Cégjegyzék szám: 09-09-001041

Adószám: 10596759-2-09