Menü

A Kft. a bihari térségben, Berettyóújfalu körzetében 2000 ha mezőgazdasági területen gazdálkodik. Elsősorban kukoricát, csemege kukoricát, silókukoricát, lucernát, napraforgót, őszi búzát, silócirkot, repcét termelünk. A növénytermesztés ágazat gépparkjának megújítása folyamatosan zajlik, korszerűbb energiatakarékosabb gépekre. Az új, korszerű gépek alkalmazásával a költséghatékonyság mellett javulna a talajmunkák minősége is, mely az előállított termény minőségi paramétereit is javítaná.

A  termelés  irányításban  egyre  inkább előtérbe kerülnek a korszerű fejlett számítógépes technológiák alkalmazása. Így lehetővé válik a növénytermesztés teljeskörű elemzése, irányítása. Magasfokon, kellő szakértelemmel végzett növénytermesztéstől nem marad el a várt eredmény. Termésátlagunk minden évben a magyar átlag felett van, köszö

A társaság 15.000 t terménytároló kapacitással rendelkezik, valamint 750 hektáron biztosított az öntözés. Célkitűzések között szerepel alternatív növénytermesztési rendszerek bevezetése és alternatív növények termesztése, kereskedelem további fejlesztése.nhetően az intenzív növénytermesztési rendszernek, a megfelelő tápanyagutánpótlásnak, valamint az innovatív vezetésnek.